Soligt på Bjäre

Kanonförhållande och riktigt bra resultat överlag, vi knäppte tidigare rundor på Bjäre med bred marginal. Stefan tog halmstrået och är med sin seger med i allra högsta grad. Vi hade tre spelare på 74 och det blev oerhört spännande på sista hålet. Thomas hade landat ut på 74 och sista bollen skall slå ut. Micke och Peter darrade lite på manchetten och tog fram Spoonen ur bagen. Det blev långa inspel på andra slaget. Peter gick från 155 men hamnade i bäcken innan green. Spelade snyggt upp på green och hade en tvåmetare för en 73:a, men det ville sig inte. Stefan som drog på en bra drive, pitchade upp för en birdiechans på en halvmeter. Det blev dock par och en tät segerkänsla på 74:a

IMG_1901
Magisk utsikt över Skälderviken!

Så nu har vi 5 olika segrare på 7 rundor. Det tätnar men börjar utkristallisera sig en ledarboll i Wales. Vi får väl se hur nästa runda på Falkenberg tenderar att ändra dessa förutsättningar.

Ställning efter 7 rundor: (att slå inom parantes)

  1. Stefan 10 plp (3)
  2. Micke 12 plp (4)
  3. Magnus 14 plp (5)
  4. Göran 22 plp (6)
  5. Jocke 23 plp (8)
  6. Peter 24 plp (8)

Dreamscoren:

Även denna lilla “tävling” är superjämn. Att få hela raden grön, innebär att man gjort par på alla hål och således 72. Många spelare har fina scorer på gång i år i jämförelse med tidigare år. Stefan ligger på 71, Micke 73, Peter 74, Jocke 75 och Magnus 76.

IMG_1896
Peter gräver alltid guld i bunkern

Sagt och gjort, resultatfilen är uppdaterad och det finns alltid lite matnyttigt att hämta därifrån. T.ex att Jocke leder birdieligan med sina tre och att vi i år gjort 13 birdies mot totalt 14 ölbollar. Skärp er, mer öl åt folket!

När det gäller att hålla ihop spelet kan vi alltid ta en koll på parprocenten. Den ser ut så här:

  1. Stefan 29,37%
  2. Peter 21,11%
  3. P-J 20,83%
  4. Micke 15,08%
  5. Magnus 14,29%
  6. Jocke 13,89%
  7. Simonsson 12,70%

Ligans snitt är 14,79%

 

Sharing is caring!

En kommentar

  1. Hej Stefan.

    Varför kan inte du missa som alla andra har gjort innan för att få lite mer ölbollar.. du ligger på noll ölisar prova å bjud till på öl till avslutningen Ha ha ha .
    Sedan beklagar du dig att vi glömmer att skriva upp våra ölbollar efter varje omgång. Lalle skrev så fint på vårt scorekort att Jocke hade 1 ölboll på första hålet. Kommer jag håg rätt så fick Lalle 1 st ölboll på hål.. sedan fick Jocke en birdies, birdiesen kom med men inte ölbollarna. jaja ingen skada som inte går att rätta till. å förresten grattis till segern.

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *