The Eagle has landed

Tredje rundan gick av stapeln på Holm en riktigt solig dag, temperaturen stod på 31 grader när vi kom och bilen som stod i skugan svarade på 35 grader när vi avrundade. Många hade läst tips från coachen och vattenflaskorna var väl fyllda. Fast det slank nog ned en och annan pilsner efter nio också, däremot syntes inga bananer.

GLAD I HATTEN, MED VATTNET I HÖGSTA HUGG

Aldrig tidigare har det hänt

Plötsligt händer det säger den som skrapar en triss. Antagligen större chans att vinna där än att Birdieboys skall leverera en runda utan en endaste ölboll. Nu hände detta, ingen ölboll av 14 spelare och lägg därtill hela 7 birdies. Stefan satte 2, Källström, Jocke, Micke, Simonsson och Börje gjorde varsin. Spännvidden blev från 57 slag (4,07) till 98 (7,00) på de olika hålen. Hål 13 var alltså det lättaste.

GLAD BIRDIEKILLE EFTER ÅRETS ANDRA BIRDIE

The Eagle has landed

Rundan kunde ju inte leva upp till fjolårets, men hyfsade resultat och ett bruttosnitt på drygt 98 och netto typ 78+. Helt plötsligt syntes en rovfågel sväva runt spelarna, var det ett tecken? Det var ju ingen Örn, men helt klart är att the Black Eagles börjar knapra in på täten och Stefan har verkligen vaknat.

VILKEN PIPPI?

Stefan dominerade med en dunderrunda

Magnus satt ganska säkert i sin stol efter rundan. I restaurangen visste han att han presterat oerhört bra. Med en av sina bästa rundor på 92 bruttoslag hamnade han på 69 netto. En solklar andraplats blev det och kanske lite surt då han fick se sig slagen av Stefan med en 67-runda efter finfina 82 bruttoslag. Därmed tog Stefan hem sin andra vinst och visar storform, dock blev det nu ett riktigt tapp i HCP vilket kanske gör det svårare framöver.

SUMPADE 18:E, MEN ÄNDÅ 82 BRUTTO

Börje håller formen intakt

Börje har ju börjat säsongen på ett helt fantastiskt sätt. Han följde upp detta med en 74:a och säkrade ytterligare en toppnotering (3:a). Därmed samlade han in nya poäng till gamarna och är just nu den enskilt mest betydelsefulla spelaren för sitt lag. Ett riktigt ankare. Dagen fick även krönas med en Birdie.

BÖRJE ÅNGAR PÅ

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *