Börje tog täten i Falkenberg

Han går från klarhet till klarhet, eller som tåget just nu. Vem kan stoppa lokföraren. Börje vann såväl Brutto som Netto idag med sina 89 och 71 slag, Dock blev det jämnt in i mål och Göran var oerhört nära att ta chansen.

NU ÄR DET NÄRA!

Börje spelar så stabilt just nu, rakt och fint, inga onödiga missar och har med sina 3 vinster i år kopplat ett rejält grepp om titeln. Resultaten är onekligen storstilade och idag tog han ju som sagt en bruttoskalp på finfina 89 slag på Falkenberg. Grym prestation.

Göran Backe var en annan lirare som hoppade rejält uppåt i alla ligor efeter dagens runda. Göran hade också en 71 och han var så nära att ta skalpen idag. Ta en titt på bilden, han kan tvåputta för seger efter ett fantastiskt utslag.

GÖRANS OCH MICKES FANTASTISKA UTSLAG PÅ 18:E

Som sagt var så var det många som hoppade rejält under dagen. Vi har ju tidigare nämnt att det är stora saker på gång i år. Börje är nämnd, Göran likaså men den störste skuttaren denna dag är P-J som tog rejäla kliv i samtliga ligor. Det är också 4 spelare som redan tangerat eller gjort bättre resultat i dreamscoren.

4 spelare har även gjort sina bästa nettorundor någonsin och vi har jämnat ut ölbollar och birdies.

Mr Grant

Micke tog hem den, andra chansen och blev den lycklige vinnaren av whiskyn. Ett fantastiskt utslag från ca: 150m som landade dryga metern från koppen.

GLAD BIRDIEBOYSARE

P-J och Micke tog varsin birdie under dagen och Lalle och Strandahl tog täten i ölbollsligan. Sen är det på sin plats att nämna herr Larsson, som gjorde en storstilad rund och nu har samtliga spelare samlat poäng till sitt lag. Mer stats och information kommer inom kort. Tack för en fin runda och grattis Börje.

THOMAS KLIPPTE TILL

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *