Månadens raket

Plötsligt händer det! Likt en trisslott slog han till med en 74:a. Ingen kan väl ha undgått detta och visst var det välförtjänt. Thomas larsson höll ihop spelet under 18 och det här bådar gott inför avslutning och kommande lagspel.

enlight1-1.jpg

Herr Larsson har i år fyra registrerade rundor i ligan och har nu börjat resan likt en raket. Han har ju en 15:e plats att byta ut! Bjärerundan innebar också ett kraftigt hopp i Dreamscoren där han nu endast är 4 slag efter sitt personliga. Hål 14 är det magiska hålet att slå, akilleshälen!

Här är årets  statistik so far:

0 Birdies 0,00%
8 Par 11,11%
22 Bogeys 30,56%
16 Dubbel 22,22%
10 Trippel 13,89%
12 Quattro 16,67%
4 Shit 5,56%
72

och här kommer hålkurvan:

TL hålkurva

Thomas har inte lyckats putta i någon birdie i år, men vi är säkra på att den kommer. Totalt genom åren har det blivit 8 birdies. En olycklig ölboll har det blivit och därmed blev det jubileum med ölboll nr 30 totalt.

Thomas har nu en 99:a som årets bästa brutto mot en 92:a i ligans historia. Allt beror givetvis på svårighetsgraden på banan, men omgången var ett raketkliv framåt. Det blev en 74:a, bara fyra slag bakom sin toppnotering i historiken.

Thomas började nu sin resa uppåt i de olika tabellerna och inkasserade sina första ATP-pengar i Formindikatorn. Han avancerade i såväl Netto som Brutto och i Dreamscoren. Vi ser med spänning fram mot fortsättningen och hans parhäst från Öijared är lyrisk över det som sker. Heja Thomas!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras.