Snart grönbete

Då många är oroliga och vill undvika sociala kontakter beslutade vi att skjuta på ligastartens ordinarie spel. Den 3:e maj har Börje bokat tider på Haverdal, det blir den första rundan för ligan. Den ordinarie första rundan kommer Tomas och Stefan att försöka lägga in under året.

Dock så kommer vi för de som orkar, vill och känner för att krypa ur sitt bo, att genomföra en scramble på eftermiddagen söndagen den 26 april. Den kommer ingå i lagtävlingen som jag beskrivit tidigare.

Anmäl er här till spel den 26/4 snarast – så kommer vi att boka en bana.
Till anmälan

Snart är blötan och hostan borta

Lagtävling: Scramble ger 5 poäng till spelare i vinnande laget. Den kan ske i olika former utifrån hur många som är med, det kan bli två, tre eller fyramanna med olika förutsättningar som t.ex 4 utslag av varje spelare mm. Individuella rundor under året ger också lagpoäng utifrån nettoresultatet.

Så nu måste jag damma av tangentbordet och tvätta händerna. Syns

Sharing is caring!

2 kommentarer

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras.