Tingeltangel inför bettingen

Det börjar dra ihop sig, det börjar formas och nu är det hög till att åka till penningautomaten och fixa till bettingkuverten. Som vanligt så är det max 3 spelare, inklusive sig själv som gäller och ett maxbelopp på 500 per spelare. Börje har börjat starkt, Micke har kalkulerat och räknat, Claes var riktigt famous under avslutningen i fjol, birdieboysare syns i olika träddungar runt stan i sin iver att sätta formen.

Hörts och tasslat runt stan

– Jag undrar om jag spelat ut mitt kort med hemmabana? Eller skall stormen behållas?
Ja, Börje har synnerligen öppnat starkt med en vinst såväl på Haverdal och första omgången som i scrambleupptakten. Har han hittat formen? Har han konserverat den? Det är upp till bevis nu när vi på söndag äntrar Björnhult.
– Jag vet att jag är ett jagat villebråd i år! Många träd och birdieboysare som jag behöver slingra mig förbi. Men jag går för det!

Magnus tog hem skalpen i fjol och är sugen på mer, var så säkra. Han är fullt fokuserad och öppnade året relativt starkt och stabilt. Frågan är om han har nerverna under kontroll och klarar av pressen. Vi får se på Björnhult, är det en favoritbana?

– Jag tänker att i år kommer det bara att rulla på!

Vi är många som undrar när det skall lossna för Jörgen. När kommer han att hålla ihop i 18 hål? När får han till det under en säsong? Vi vet att kapaciteten finns där och att han mörkat närvaro och form under vintern. Så nu är det upp till bevis!

– Alltså jag funderar på när det skall bli islossning? I år?

Nicke filosoferar och funderar, sakta men säkert blir det allt stabilare. Det där med breda banor och öppen terräng skall läggas bakom och nu fokuseras det på kontroll.

– Jag blev riktigt famous i Wales! Se upp för jag har lite kvar!

Claes defilerade under sista rundan i Wales och nu vet vi alla att det finns samma spel som under inledningsåret 2003. Kommer han att visa det? Rätt som det är får han en färdknäpp i rätt riktning.

– Glöm det, jag har alltid satsat på en annan tävling i Birdieboys.

Lalle har gjort jättekliv varje år och vi som gått i samma boll vet att det är bara en tidsfråga. Är det i år det skall ske? Han har blivit jämnare, fått såväl längd och höjd, det går inte att mörka mer. En outsider som är redo!

– Jag funderar!

Thomas vet att det finns där. I år kommer han att sluta räkna puttar och leverera jämnhet ute på banan. Han öppnade starkt på Haverdal och vi vet alla vad som finns i bagaget. Fler tävlingar och mer spel och vi kommer att få se en klättring uppåt i resultatlistorna.

– Alltså vad tror dom? Har de räknat bort oss?

Strandah & Källström har framtiden för sig! Egentligen har de fantastiska slaglägen och har visat att det finns låga resultat inom räckhåll. Återstår bara att se om det blir kontinuitet i dessa under en säsong.

– Kan du räkna lika bra som Micke?

Söder har gått från klarhet till klarhet och med mer spel i ryggraden är han nu ett ankare i The Yellow Owls och siktet är inställt på en topplacering i år. Frågan är hur långt det skall räcka?

Vem tror du på? Jag tror på dig!

Göran sitter alltid lugnt i båten och har lovat att i år är det full koncentration som gäller. Han kommer att smyga med och blixtra till när vi minst anar det. Micke har med mycket spel de senaste åren stabiliserat sitt spel och kommer onekligen att vara med och slåss om titeln. Tro inget annat, är han rent av favorit i år?

– Kolla där, de kommer att jaga oss!

En säsong som känns mer oviss än någonsin. Brynäs kommer som vanligt att spela varje runda och leverera. Han gör sällan en dålig runda, vilket gör att alla andra måste jaga bra reultat för att vara före. Inte det enklaste!

vem bettar du på? Vem är favorit i år? Hur kommer det att gå? Blir det jämnt?

Good luck med era tips för året!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *