Blixt från en Claes himmel

Ja han varvar, han tar och han ger, ner som en pannkaka och upp som en sol. Denna regniga dag i Laholm var det bara en blixt som slog ned, det var Claes. Med en fantastisk runda, hans bästa Nettorunda ever i ligan med 68 slag, så vann han storstilat. 6 slag före en jämnt spelande Göran, som har släppt uppförsbacken och har siktet inställt.

DÄR SATT DEN!

Tuffa förhållanden som avslutades med pytt

Tidig morgon, regn och lite blåst. Ja det tillhör inte vanligheterna när Birdieboys spelar. Många njöt nog av breaket efter 10:e hålet, för det var få som lyckades hålla ihop spelet idag. Förutom Claes och Göran tog Niklas sin första pallplats i ligan. Ligans scorer denna dag behöver inte nämnas, vi kan ju summera det som att vi är tillbaka i gamla synders fotspår. De där 7-0 som birdisarna hade gentemot ölbollarna, byttes ut mot 0-4 idag.

REKLAM PÅ BANOR OCH NU PÅ WEBB

Red Falcons tog sina första pinnar

Vackert och stabilt spelat av Backe genererade fyra poäng till laget. Så nu är alla lag med i poängprotokollet. Göran som tog en tidig ledning i årets fullegubbe har nu släppt den ledningen till Strandahl. Dessutom var det ytterligare några som klev in på denna lista. Inte många kvar nu :-). Stefan och Börje som båda öppnat säsongen starkt, hade en tung dag och för nöja sig med att de behåller ledningen i bl.a dreamscoren med 75 resp. 77 slag.

SÄKERT OCH RAKT

Semester och väl mött 1 augusti

Då stänger vi första halvan av säsongen och konstaterar att vem som helst kan vara den där blixten. Frågan är hur Claes berg och dalbana skall stabilisera sig? Hittar han svaret blir han livsfarlig till hösten!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *