Dreamscorer och tankar runt

Är du morgonpigg? Är du en slow starter? Pendlar du som EKG-mannen? Dreamscoren är givetvis lite präglad av vilka banor vi nöter, men den ger givetvis en fingervisning. Vi brukar klara de korta hålen lättare, men birdiesarna kommer blandat.

VI HÅLLER OSS MELLAN PAR OCH BOGEY I SNITT

Vi kan konstatera att hål 16 är då vi lyckats bäst och de svåraste hålen har varit trean och sjuttonde. Hade det inte varit för sjuttonde så är trenden klar, vi spelar allt bättre ju längre rundorna går. Efter lunchölen uppstår också vissa problem. Vi får väl se om vi kommer ner i parsnitt på något hål under året.

De som har lite att hämta i dreamscoren är givetvis de med några dubblar att släcka. Göran har hål 1, 5 och 10. Strandahl har 10:an, 14:e och 17:e kvar. Claes har femman kvar och Peter trean. Thomas har elvan och P-J trean. Lalle och Thomas är de s.k. Bogey Boyz och har med sina 13 resp. 12 bogeys slagläge vid parspel.

Av de tre i täten har Stefan 1 par, Börje 4 och Jocke 5 par att släcka. Känns som en spännande avslutning även här. Just nu ligger vi på ett medelvärde på 78,73 i dreamscoren. Kan jämföras med allas tidigare bästaresultat, då ligger vi på 74,86! Så om alla hittar fyra slag till så slår vi rekordet på en säsong jämfört med de tidigare 16 säsongerna. Härligt mål eller hur?

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras.