Ett par kan också vara 3

Alltså, jag kommer från en ö där man säger “bägge tre” så det är ganska logiskt att Peter och Claes är ett par. Likaväl är P-J, Jocke och Strandahl ett par :-). Men hur väl spelar paren. Det kan vi ju se om vi tittar på hur många birdies och par vi gör. Detta finns med i resultatfilen och under Form-Ind. Detta når man om man klickar på endast resultat på hemsidan och inte bryr sig om de underliggande sidorna.

Lagmässigt så kan trissen titulera sig som ledare i denna lista. De gula ugglorna skvalpar visserligen lite i mittenbältet, men tillsammans är de starka. Strandahl kanske inte gör så många par, men han klipper till med lite birdies emellanåt. Lite tuffare för Red Falcons, men vi tror dom sparar sig till avslutningen, då det antagligen är slut på vatten.

Med en tredjedel kvar av säsongen får vi se vilken score man kan nå upp till. Visserligen har Ugglorna 51 parpoäng, men ett snittvärde talar om 17 i snitt och då kanske 34 hade blivit ett bättre mätvärde, men ah det bryr vi oss inte om.

DAGS FÖR EN BLÅGUL-HELG

Så det finns mycket att hålla koll på nu under avslutningsrundorna och under söndagens Falkenbergsrunda. Kommer Claes att hålla ihop det? Håller sig Lalle till vatten? Hur är det med Thomas rygg? Åker Peter bil? Satsar Simonsson på Mr Grant? Håller han för trycket?

Och i vassen smyger Busen, vad kommer han att hitta på? Eller finns det ugglor i mossen? Kanske får vi inga svar, men troligtvis så får vi allt, svart på vitt och syns segerrusiga på söndagsmorgonen efter en blågul triumf mot Frankrike. Svinga lugnt under kvällarna så slår vi rakt och med rätt längd snart!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras.