Små marginaler

Det gäller att slå till vid rätt tillfälle. Det gäller att ha marginalerna på sin sida. Har nämnt detta förrut och lever ändå inte upp till det själv. Thomas fattade det och gav allt för en nia istället för en tia. Lär av detta!

Göran hade chansen att vinna men treputtade på sista hålet. Hade han spelat safe om han vetat att det gällde ett slag för segern! Stefan treputtade lite slarvigt på åttan i ren ilska, där tappades en placering och viktiga poäng i jakten på Börje. Några gav upp hål, då det kändes meningslöst… men det kostade två placeringar på grund av ett slag. Alla slag är viktiga. Vi vet ju att det är jämnt.

Detta kan beskrivas ytterligare. De som leder lagtävlingen, har det sämsta nettosnittet i laget. Men tydligen får de till det när det väl gäller. Mellan lagen skiljer det bara 4 nettoslag och dom hittar vi alla vilken runda som helst. Ibland vilket hål som helst.

The Purple Ospreys har den lägsta nettoscoren tätt följt av The Black Eagles. Så tänker man som Thomas så kommer fler att sänka lagets scorer och kanske knipa en pinne eller två.

En annan faktor är stabiliteten och där kan vi jämföra The Green Hawkes som alltid levererar och håller sig inom ett spann på 15 slag. Jämför detta med Ugglorna som skuttar 28 slag mellan lägsta och högsta.

Hur skall man tolka detta då? Att man kan lita på Magnus och Källström medan man aldrig vet vad man har herrarna Söder, Glyssbo och Strandahl? Fri tolkning 🙂

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *