Solsken och vackert väder

Det ser ju ut som om det blir solsken och varmt, inte bara under denna träningsvecka utan även till helgen. kan vi ha sån tur? Då blir det nog många leenden och en härlig runda. Ingen har väl undgått förutsättningar och vi har alla något att spela för.

– JAG LURAR I VASSEN!

Det har väl inte undgått någon att Börje har spelat stabilt i år, verkligen hittat formen och levererar. Han tar det med stort välbehag och lugn. Vi får se hur nerverna håller nu när det drar ihop sig, men med den stabilitet som infunnit sig år så lär vi se Börje fortsatt småle och njuta åt den situation som råder.

– JAG SOLAR MIG I GLANSEN

Har det nya HCP-systemet påverkat oss? Vi vet att vissa har anammat dt och konstaterat att det är lika bra som grillad kyckling. Det verkar också ha stabiliserat sig och man ligger där man ligger, kanske inte så stora förkastningar framåt. Marinergraven är djup och vi har alla dalar, men de spelar inte längre så stor roll, dock det faktum att vi har så många topprestationer i år har gjort att många tappat ett eller annat slag. Så nu ser vi fram emot hur Birdieboys kan ta sig an ytterligare en mästerskapsbana. Klarar vi av detta också? Klarar vi av att få ytterligare en vinnarscore som är under 72?

– VÄTSKA BLIR VIKTIGT PÅ LÖRDAG!

Hoppas ni kunnat uppskatta lite skriverier och bryderier och att incitamentet med en lagtävling kanske är något som går att utveckla. Börje har lovat att förklara hur vissa saker kommer att gå till, så sitt lugna i båten. Ugglorna känner sig jagade och med lite mindre Horse shit-power under de avslutande rundorna tappar de kanske lite fart. Kommer någon att utnyttja detta tillfälle?

– LUGN, INGA UGGLOR I MÖSSAN, VI KÖR IN I KAKLET!

Sen är det härligt att se och höra ett stort engagemang och vi ser också att flertalet delar med sig av sina träningsrundor. Utan stråhatt och med ett stort självförtroende är Claes inställd på att han fortfarande har chansen. Han slipar formen lite varstans i Halland och med en bana som är lång och oftast bred så är det upplagt för mannen, myten, legenden som alltid är där och rycker lite vid avslutningarna. Nu har han ju chansen, hur kommer hans klubbor att hantera detta, kommer de att gå rakt?

– JAG HAR KNUTIT NÄVEN

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *