Birdieboys gratulerar Börje

Vi ställer oss alla i kö för att hylla Börje Johansson. Ett tronskifte har skett och Börje har under året inte bara gått från klarhet till klarhet, han hanterade pressen i lördags och kommer nu att kunna titulera sig som mästare. Han hoppar nu in i det finaste av alla rum i Hall of fame, där tidigare Stefan, Peter, Magnus, Micke och Claes har inskriptioner.

KUNGEN AV BIRDIEBOYS

Med raden 1-1-1-2-3 är han nu ointaglig med sina 8 PLP. Stefan som är närmast kan som bäst komma ned i 9, så allt avgjordes på Tylösand där Börje med sin andraplats säkrade segern i årets liga. Han gjorde en 74:a på Halmstad Norra och det räckte precis till andraplatsen. Även Magnus och Göran spelade fint och fick 74 och Stefan var två bakom. Någon av dessa hade behövt passera Börje för att dramatik skulle kunna uppstå. Det är bara att bocka och buga, han har förtjänat detta och spelat det till sig på egen hand. I år har det varit Börjes år från start till mål. Dock så kvarstår en hel del inför avslutningen och det kommer inom kort.

– FRÅN START TILL MÅL ÄR BÖRJES SIGNUM
7172748786677174
Fantastiska nettoscorer som kan vara framtida riktlinjer och drömmar

Med sitt spel har han även varit ankaret i The Blue Vultures som är med och fightas om lagsegern. Börje har sedan tidigare år haft ett bästa nettoresultat på 72, har alltså tangerat eller knäckt detta 4ggr under året. En bästa runda Brutto på 87 är bara ett slag bakom rekordet för hans del. Han är också bara ett slag efter rekordet i Dreamscoren för hans del, och då är det ju en runda kvar. I dagsläget på 73 och rekordet är 72. Hål 1 och 8 är de magiska hålen att ta sig an.

The Champ – 2020

Börje

Sharing is caring!

2 kommentarer

  1. Tack????. Då kan man njuta ännu mer på avslutningen i Hässleholm ju!!
    Eloge till Stefan för all statistik m.m. på vår fantastiskt fina hemsida!!

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *