Kungarna av Tylösand

“Tyvärr blev detta inlägg i bloggen en sida, vilket gjort att den inte synts i bloggflödet. Därför kommer den här igen”


Ja, den utlovade solen uteblev. Men Thomas sken upp som en klart lysande sol och krossade allt motstånd under den näst sista ligaomgången 2020. Det var inget snack om saken, ryggen höll, höften var på plats och siktet var inställt. Med sin 69:a, vilket innebar att vi åter hade en grym vinnarscore, så var Thomas 5 slag före tvåan. Börje knep andraplatsen på samma nettoscore som Magnus och Göran. Detta var Thomas första seger i en ligaomgång, och nu var det en riktig en. Vi minns alla La Manga West uppe i bergen där Thomas kom ned från klättringen, själaglad, utan vetskap att den inte var med i ligan. Så stort grattis Thomas, nu är trofén din.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är img_9618-1024x768.jpg
– DÄR SATT DEN

Börje som blev två såväl Netto som Brutto får snart ett eget omnämnande, då han säkrade titeln i Birdieboys 2020. Vi hade tre birdies registrerade och 1 ölboll. Det är ganska lika nu under året. Stefan tog bruttoskalpen under rundan på 92 och hade även en egen caddie. Det hjälpte inte riktigt då han kroknade på slutet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är img_2336-768x1024.jpg
– EN 92:A RÄCKTE FÖR DAGEN

I lagtävlingen så knep Black Eagles 6p och hakade på lite i toppen. Några pilsner efter avslutad runda på gräddhyllan satt fint. Ni kommer även inom kort få alla förutsättningar inför avslutningen här på sidan.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *