Prisutdelning – åter inställd

Då restriktioner och rekommendationer fortgår, mörkret är totalt och kylan biter i, då blir det svårt att med gott samvete genomföra en prisutdelning. Efter lite intensivt konfererande och diskuterande har vi än en gång beslutat att ställa in prisutdelningen.

Nåväl, inte för gott, utan den som väntar på något gott väntar på det som komma skall. Snart försvinner kyla, mörker och bistra tider och det kommer att gry, gräset börjar bli grönskande grönt och det börjar suga i golftarmen.

Vi kommer att skjuta på “prisutdelningen” och kombinera den med “upptakten”. Tanken är att den då blir hos Börje och den kommer att infalla någon gång i slutet av mars, början på april. Skulle läget hålla i sig kommer vi att se till att vara ute. Några av oss har haft erfarenheten att ha hälsat på den mexikanska ölen, minst 33% av oss… troligtvis mer.

Under nästa vecka kommer ni att få ett förslag att ta del utav och då checka av era kalendrar, så kommer vi att sätta ett definitivt spelschema på prisutdelningen/uppstarten.

Så nu har ni ca: 2 1/2 månad på er att fundera, klia er i skägget, tänka till om upptåg och hyss, kolla webbsidan, era kalendrar och se om ni kan finna något pris till prisutdelningen. Sen får ni inte glömma var ni lag julklappen.

VACCIN A LA BIEDIEBOYS

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *