Mellan två rundor

Visst får man lite abstinens så här någon vecka efter att man träffat de underbara gubbarna i Birdieboys. En lång vinter till ända och man ser genast fram emot att få spela igen. Under tiden får man öva lite, hade ytterligare en makalös runda som startade magiskt bra de 9 första, gick på banans par och målet att komma under 80 brutto någon gång hägrade. Två bortslagna bollar i slutet satte käppar i hjulet, men rundade ändå av med ytterligare en 39p. Så nu har man studsat neråt igen och förlorat slag, men det är ju det där vi längtar efter så.

Snart har samtliga frågor summerats och redovisats här på hemsidans blogg. Vi pratar då om Birdieboys-tipset 2021. Det där kommer vi att kunna följa hela året. Det var bara en som trodde på att Haverdal skulle bli den bästa rundan, eller lättaste om man så vill. Vårt medelvärde Netto blev 79,4, vilket var vår bästa Haverdalsrunda någonsin. Kan vi straffa det? Vill mycket till men det finns ett antal chanser kvar.

Har ni koll på näste motståndare?

Första rundan är nästan avklarad. En hängmatch mellan Göran och Niklas kommer att spelas på Örestad. Övriga spelar sina kvartsfinaler i olika Brackets. Stefan och Strandahl får vila denna runda. Lägg också märke till att lagspelet kommer att fortsätta och att de flesta kommer att ha någon i motståndarlaget i sin boll så det blir mycket att hålla koll på.

Brown Buzzards öppnade aggressivt!

Lagtävlingen kommer kanske lite i skymundan så här i början av säsongen. För att få koll på den så hänvisar vi till informationen här på hemsidan. Tre lag vann, tre förlorade och en match slutade oavgjort. Ni vet ju att det är ett fint pris i denna tävling. Tänk bara att få ansvara för nästa års avslutning som bör och förhoppningsvis inkluderar en liten tripp. Lägg därtill att det då är 20-års jubileum.

Sedan drog ju korthålsligan igång där vi kommer att mäta slagsnitt och poängsnitt. Vem har styr på just de där utslagen och det där med att putta. Lite fascinerande kan det vara att kolla dessa resultat. Strandahl hade ju en mardrömsrunda och har kanske avgjort någon fråga i Birdieboys-tipset 2021, men totalscoren avslöjar inte att han faktiskt nästan hade succe på korthålen. Där är han med i den absoluta toppen med pallkänning efter runda 1.

Vem har gummiarm?

Det börjar så sakteliga ticka ned mot spel i sydligare breddgrader. Den 16 maj är det alltså Örestads GK i Lomma som gäller. Troligtvis en okänd plats för oss och ett oprövat kort. Det är bara att vässa formen och hålla isär begreppen. Vi hoppas givetvis på lite sol och värme.

“Mistakes are part of the game. It’s how well you recover from them, that’s the mark of a great player.”

Alice Cooper

Så mellan två rundor fokuserar vi ändå, tränar och vilar oss i form. Ser till att vi införskaffar ett kuvert som vi fyller med sedlar och tips och ser till att vi skriver läsbart och signerar det. Sedan lämnas det till Claes innan utslag den 16 maj. Än så länge har vi inte hört något om några avhopp och hoppas att Niklas kryat till sig.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *