En Gjuse ser ljuset

Med ett stabilt spel över hela året har han stabiliserat sig även placeringsmässigt, han har legat och sniffat på medaljplatserna från start. Skall vi vara riktigt ärliga har marginalerna inte riktigt varit på hans sida, ganska ofta har det bara saknats en poäng eller p.g.a han haft lite fler slag till godo. Han är bara poängen efter Micke och P-J och med en snittscore på 74,8 kommer han att oroa varenda kotte därute.

SER FRAM MOT JAKTEN!

Göran fallerar inte i år och drivern har blivit jämnheten själv. Om det håller i sig vill han klättra uppåt och förstöra söndagen för en eller annan. Samma läge gäller för Göran som för Micke, han behöver två utmärkta resultat. Seger på lördagen och han når inte ledarbollen, men kan mycket väl blanda sig i guldstriden då. Så se upp, han kommer att vara helt fokuserad på lördag eftermiddag, kanske okontaktbar. Spelet lär vara i fokus.

Göran började säsongen bra på korthålen men tappat lite under sensommarn. Dock är han på väg att slå sitt rekord i dreamscoren, bara en poäng kvar. Fortfarande är det framförallt hål 17 som gäckar honom, där han har en dubbel att radera. Dreamscoren ger oss också andra indikationer, som att det är hög tid att inta rangen innan han går ut på banan. Det är de 5 första hålen som varit den mindre starka sidan under året, men som sagt vi kan nog räkna med fullt fokus från Hål 1 nu, där kommer vi se en Backe som ljuset och medaljfighten gnistrar.

#
2
Namn
Göran
Nationalitet
sweSverige
HCP
26,6 (-0,6)
Club
Halmstads GK
Clubs in bag
Cobra
Bästa Brutto
89
Bästa Netto
66
Bästa Dream
81
Driver
Cobra
Favorite Weapon
Iron 8
Balls to play
Pro V1
Favorite course
Halmstad GK
Wants to play like
Rory McIlroy
Best BB moment
Dundonald Links
Nuvarande lag
The Yellow Owls
Leagues
Birdieboys Tournaments, Birdieliga, Birdieboys seriespel, Birdieboys team leugue, Dreamscore, Korthålsliga, Birdieboys Leugue
Säsonger
2020, 2021, 2023, 2022, 2024
Birthday
20 mars, 2020

Ölbollarna har minskat drastiskt och den stora skillnaden i år är att under säsongen har Göran gjort nästan 10% par till skillnad mot fjolårets 4%. Så det är något på gång och även om vi vet att Göran är lugnet själv, så finns där ett ljus, en möjlighet, en chans och allt att vinna. Så nu får vi se om fiskgjusen verkligen är den rovfågel den sägs vara.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *