En uggla börjar se klart i mörkret

Med en säsongsöppning som inte varit som den brukar, har han nu börjat hitta rätt. Det såg mörkt ut, men denna skarpsynte herre har inte bara börjat kravla sig ur den prekära situationen. Han har även förädlat tillvaron som golfare med nya klubbor och på slutet även med fortskaffningsmedel. Peter började året som sagt var på ett tungt sätt, allra värst gick det på korthålen, men efter sommaren, eller på Skogaby vände det och likt en kobra kommer han nu att hugga.

I’M BACK, THE OWL BEHIND THE MASK!

Vi vet att Peter alltid brukar vara med, men han är fortsatt i en mycket utsatt situation. Han kan dock med ett bra resultat se till att ta sig till söndagens ledarboll. Det krävs dock två ypperliga prestationer för att vara med i medaljstriden, kniven mot strupen, nu är det upp till bevis. 1 seger i år och 74,6 i snitt och vi vet att han är ute efter mer. Vi anar lite ugglor i mossen.

Korthålen grinade Peter i ansiktet under en längre tid, men på Tylösand knöt han ihop säcken och studsade uppåt i tabellerna. Han har nu lite känning där. I övrigt har han tagit ledningen i Dreamscoren och i Birdieligan. Naggande god liten ledning med minsta marginal, men som sagt han gillar och har vana från förarsätet.

#
1
Namn
Peter
Nationalitet
sweSverige
HCP
18,3 (+1,6)
Club
Skogaby GK
Clubs in bag
Taylor Made P7
Bästa Brutto
81
Bästa Netto
67
Bästa Dream
71
Driver
Taylor made
Favorite Weapon
Pitch
Balls to play
Taylor Made
Favorite course
Skogaby
Wants to play like
Balesteros
Best BB moment
Skottland
Nuvarande lag
The Brown Buzzards
Leagues
Birdieboys Tournaments, Birdieliga, Birdieboys seriespel, Birdieboys team leugue, Dreamscore, Korthålsliga, Birdieboys Leugue
Säsonger
2020, 2021, 2023, 2022, 2024
Birthday
9 mars, 2020

Ni kan vara säkra på att han är taggad till tusen på lördagen och bli inte förvånade om ni hör ett ho ho och en ugglas som swishar förbi!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *