En vråk ser det mesta på banan

Med regelbundenhet har också spelet kommit. En hel del fina resultat och alltid med chansen. Dock ingen vinst ännu i år. Men med 74 i snitt och en andraplats vet han att en seger eller andraplats på lördagen kan ta honom upp i söndagens ledarboll. Två bra resultat kan led mycket gott och vi kommer till en bana som passar P-J ganska väl. Vi kan se honom som första utmanare till de fyra i täten och håller han bara sig på banan kan allt hända.

VI GÅR FÖR DET ÄR MIN MELODI!

P-J är delad trea i båda korthålskategorierna och med och har tätkänning säväl brutto som netto. P-J har tagit bort skithålen under året men också missat en del parchanser. Han är även uppe och hugger i birdieligan och i Dreamscoren. Han får ses som den främste utmanaren av de fyra närmst jagande.

Efter att snöpligt tappat lagsegern i sista omgången är han nu revanschlusten och kommer att göra sitt yttersta, främst för att få till en bra avslutning netto.Det går absolut inte att räkna bort honom, mannen som går ned i en halv meter lera och slår. Vråkens nya jaktmarker är ju motorvägar, lika breda som de grönaste fairways. Håll i hatten, det kommer att vissla och flygas.

#
1
Namn
P-J
Nationalitet
sweSverige
HCP
17,4 (-0,2)
Club
Strandtorps GK
Clubs in bag
Callaway
Bästa Brutto
84
Bästa Netto
70
Bästa Dream
70
Driver
Cobra
Favorite Weapon
Snusklubba
Balls to play
En rund
Favorite course
Japan
Wants to play like
MittifairwayBörje
Best BB moment
Thorvaldssons bastubad
Nuvarande lag
The Red Falcons
Leagues
Birdieboys Tournaments, Birdieliga, Birdieboys seriespel, Birdieboys team leugue, Dreamscore, Korthålsliga, Birdieboys Leugue
Säsonger
2020, 2021, 2023, 2022, 2024
Birthday
3 april, 2020

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *