Haverdals GK – har vi spelat den förut?

En bana som många kan in och utantill. faktum är att vi spelat den 17 gånger i ligasammanhang och en morat kan vara att försöka slå vårt egna rekord netto och brutto. Bästa rundan brutto hade vi ett snitt på 100, 2 och netto 79,5. Kan vi slå detta?

Ifjol var vi nära, vi minns alla det soliga vädret men det var faktiskt frost när vi kom ut till banan.. Det var svag vind och under rundan 4-8 grader i luften.

Brutto så kammade Stefan hem förra årets runda på Haverdal med 89 slag. Han var två före Börje och tre före Jocke och Peter. På Nettosidan så slog Magnus i första spiken och vann på 72 netto. Sedan hade vi tre spelare på 73 och det var Göran, Jocke & Börje. För att visa hur jämnt det var ifjol så hade vi sedan Stefan, Peter & Thomas på 74 och Lalle kom 8:a på 75. Kan vi upprepa det här?

Magnus kommer hem från Barcelona på natten. Kan han upprepa fjolårets vinst måntro?

Raiders Cup

Sedan 2020 har vi en Leaderboard som heter raiders Cup. Där är våra favoritbanor, de vi spelar mest med och statistiken bygger på pallplaceringar på dessa banor. Magnus & Börje har vunnit varsin gång.

Raiders Cup – Birdieboys 2022

Är det svåra korthål?

Vi känner väl till dessa och alla vet hur svårt det är att gå över vattnet på 14:e. Likaså ställer 5:an ofta till det medan 7:an och 16:e brukar flyta på bra. förra året var vi 15 spelare som tillsammans nyttjade 63 slag på 5:an, 60 slag på 7:an, 65 slag på 14:e och 62 slag på 16:e. Stefan dominerade korthålsrundan med 12p och 12 slag, idel par på hålen. Tänker att vi även lyfter Claes här som var tvåa med sina 14 slag och 11p.
Herrarna P-J, Thomas, Simonsson och Källström har stora potential att lyckas bättre i år då de lyckades skrapa ihop 19

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *