3 spelare klara för semifinal

BÖRJE SIKTAR MOT SEGER ÄVEN I ÅR!

Claes och Strandahl kommer att spela sin kvartsfinal på Holm. Övriga spelade på Flädje och vi har nu tre spelare som är framme vid semifinal i cupen. Stefan, Magnus och Börje har fortfarande chansen till trofén. Hur gick det då i matcherna?

90 - 81
Full tid

Stefan och Simonsson spelade ingen lysande golf och hamnade mest i svårigheter hela tiden. Stefan slog direkt bort en boll i första slaget och hade två bortspelade bollar. Simonsson hade tre totalt och två på samma hål. Så ingen av pojkarna var nöjda utan fick glädja sig åt Strandahl som bara malde på.

83 - 81
Full tid

Kommentarerna och psykningarna haglade tätt ända in på 18:e green tills sista putten var satt. I en hård fight mellan Magnus och Lalle lyckades Lalle inte spela bort Magnus. Han stod stabilt och med två slags marginal till slut så tog sig Magnus vidare till semifinal.

75 - 79
Full tid

I dagens sista match var det jämnt in på mållinjen. Peter lyckades inte hålla tungan rätt i mun hela vägen utan med ett fullt hus på sista banade han väg för titelförsvararen Börje som nu är klar för semifinal. Där kommer han att ställas mot Magnus. Räkna med en tuff fight på Holm.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *