Vi jämför toppkvartetten

Det börjar dra ihop sig och vi har en liten utbrytarkvartett. Vi kan nästan vara säkra på att någon av dom kommer att gå i ledarbollen under sista rundan. Hur är förutsättningarna för dessa herrar?

Stefan Thorvaldsson

Micke Åberg

Peter Nilsson

Jörgen Strandahl

Med tre omgångar kvar är det redan hugget i sten att de två lägsta resultaten kommer att räknas. Oerhört jämnt där, bara Peter som har 2p extra där. Så Peter spelar lite med kniven mot strupen och Strandahl kan vid en fullträff ta tät igen.

Främsta utmanare

Det finns några luriga fiskar bakom stimmet. Spelare som definitivt utmanar om en plats i ledarbollen. Kommer att krävas någon bra runda på Tönnersjö eller i Tyskland för att detta skall införlivas. Chansen finns dock.

Göran Backe

Börje Johansson

Magnus Bengtsson

Claes Svensson

Utslaget på Tönnersjös första hål kommer definitivt att sätta tonen och om någon av dessa spelare lyckas med bravur finns möjligheten till tätkänning. Göran och Claes har goda förutsättningar men det är nog också så att den enes bröd är den andres död. Sedan har alla med ett lågt resultat fortfarande chansen, men då krävs drömspel resten av säsongen.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *