Blixten slog ned

Här gick en sammanbiten ledarboll ut med instruktioner om ingen hets eller filmning. De kämpade och försökte i tuffa förhållande. När vi kom till banan var den stängd och vi fick tjata oss ut. Tur var väl det, för det var en ganska häftig tur.

In i det sista var det jämnt, där Stefan drog det längsta strået. Men trots dessa fighters fight så summerades allt kring några öl och då slog blixten ned. Stefan hade 85 och Peter, Micke och Magnus var tätt bakom, men hade de varit så fokuserade att de glömt bort att det fanns andra? Lalle knep ju dagens tredjeplats på 86 och sen blixten, utan förvarning, tidigare i år bara ett åskmoln kring sitt spel så var det inget snack, Claes vann med nio slag!

Det är bara att gratulera Claes till en magnifik runda och mest så får han nog kramar av Magnus. Claes prestation innebar att han höll Stefan bakom sig och tillsammans med Magnus hamnade dessa herrar på samma poäng i ligan. Magnus vinner ligan på fler segrar. Grattis Magnus.

En rad andra tävlingar avgjordes även idag. Peter vann närmast flagg, Niclas längsta drive, Stefan Bruttoligan och dreamscoren, lite spänning blir det till kvällens avslutningsmiddag då det gäller lagspelet, ölbollsligan och bettingen.

Vi skall inte summera än men att dessa gubbar fick tillgång till ett väldigt stor Hogwartsliknande hotell à la very Posh var kanske lite i överkant. Det har regnat mest hela tiden och inför dagens runda kom det lika mycket regn som under en regnig månad hemma i Sverige. Men glad och goa gubbar är det!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *