Birdieboys genom 20 år

2023

Säsong 21 – Mölle GK

Pandemin tog slut och Birdieboys drog till Mölle. Stefan vann åter netto och Brutto. Källström, Kent och Niklas fixade segrar så nu är listan fulltalig. Börje vann tredje raka i cupen.

2022

Säsong 20 – Strandgrün

Stefan vann såväl netto som brutto. Birdieboys åkte till Tyskland och Timmendorfer Strand. Micke gjorde en fantastisk 61:a som inte fick räknas. Börje vann cupen.

2021

Säsong 19 – Bjäre GK

Stefan vann såväl brutto som netto. Avslutningen genomfördes på Bjäre GK. Börje vann första upplagan av cupen Double Elimination och Lalle vann första upplagan av Korthålsligan.

2020

Säsong 18 – Hässleholm

Börjeeran började, han vann nettoligan och Stefan brutto. Börje och Simonsson vann första upplagan av lagtävlingen med Blue Vultures. Strandahl vann första upplagan av Årets fullegubbe.

2019

Säsong 17 – Celtic Manor

Birdieboys åkte till Wales och spelade på Ryder Cup-banan Twenty ten. Magnus vann nettoligan och Stefan tog hem bruttoligan. I Wales vann Peter närmast flagg och Niclas längsta drive.

2018

Säsong 16 – Öijared

Stefan vann både brutto och netto, Micke kom tvåa i båda kategorierna och Peter trea. I ett fantastiskt klubbhus blev det högt i tak.

2017

Säsong 15 – Araslöv

Peter Nilsson tog hem både bruttot och nettot. Nettot knep han före Micke Åberg.

2016

Säsong 14 – Quinta De La Marinha

Birdieboys tog sig ned till Portugal för att avsluta säsongen. Stefan vann nettot och Peter bruttot. P-J knep silverpengen i båda disciplinerna. Taxiresan fick en innebörd.

2015

Säsong 13 – Bjäre GK

Stefan vann nettot efter att ha kommit hem från Kina och Göran tog en fin tredjeplats. Peter vann bruttot och vi hade en fin avslutning på Bjärehalvön med sol och dis.

2014

Säsong 12 – Reftele

Micke tog hand om nettot och Peter bruttot. Enda året då Stefan inte varit med i Hall of Fame, bara halv säsong. Reftele har det bara berättats stories om. Vad hände?

2013

Säsong 11 – La Manga

Birdieboys ville till värmen och det blev den spanska östkusten och All inclusive på La Manga. Stefan tog hem netto och brutto.

2012

Säsong 10 – Vasatorp

Året förgylldes med Råå camping och Vasatorps fina banor. Stefan vann netto och Peter brutto. Börje fick också sin första inteckning i Hall of Fame.

2011

Säsong 9 – Haverdals GK och Halmstad Södra

Micke vann nettoligan och P-J tog hand om bruttoligan. Det blev en avslutning på hemmaplan på Haverdal och Halmstad Södra.

2010

Säsong 8 – Någonstans i skogen

Claes träffade allt och vann nettoligan medan Stefan vann brutto. Undrar just vart vi var på avslutning?

2009

Säsong 7 – Prestwick

För första gången åkte Birdieboys utomlands. Spelade i storm på Dundonald Links och besökte Glengoyne. Stefan vann netto och brutto. Våran värsta runda genom tiderna genomfördes här.

2008

Säsong 6 – Båstad GK

Vi spelade Båstad nya och gamla och bodde i Stefans stuga i Skummeslövsstrand. Stefan vann netto och brutto och Claes slog åt fel håll. Det var dimmigt!

2007

Säsong 5 – Isaberg

Vi begav oss till Claes domäner i Småland. Peter vann netto och Stefan brutto. Simonsson skrev in sig i Hall of fame med en tredjeplats.

2006

Säsong 4 – Isaberg

Isaberg fick sitt andra besök av Birdieboys. Magnus tog hem titeln netto och Stefan vann brutto. Göran skrev in sig i Hall of Fame för första gången med sin tredjeplats.

2005

Säsong 3 – Holms GK

Vi bodde i stugan nere vid stranden i Frösakull och hade en hemmaavslutning. Peter vann netto och Magnus Pettersson vann bruttoligan.

2004

Säsong 2 – Vasatorp

Vi bodde på Kärnan inne i Helsingborg och spelade Vasatorp. Peter vann netto och Magnus Pettersson vann brutto. Risto Eriksson skrev in sig i Hall of Fame med en tredjeplats.

2003

Säsong 1 – Isaberg

Första avslutningen och en uppsjö av priser som aldrig tog slut. Stefan vann netto och Magnus Pettersson brutto. Claes på pallen i båda kategorierna. En runda på Rydö på vägen upp och sedan härligt häng i stugan.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *