Flaggan i topp

Vissa tycker att visa har för mycket tid, andra tänker det är bara prioriteringar. Vi triggar snart mot en rafflande avslutning. Göran kryper allt närmre flaggan, 30cm ifrån under veckan. Så hålen och pin verkar insmorda på Tylösand! Bäckahålet, som anses vara en stor skräck, skall demoleras av BIrdieboys. Lär vara många bunkervarningar på dessa svårspelade par 3. Fast det kan vara bra att värma på inför avslutningen. Förbereder lite flaggor inför Oktoberhelgen, och Börje har lovat att stötta upp vid genomgången av flaggregnet i Hässleholm. Just nu bara någon pin kvar, sen är det klappat o klart. Men det är ju gott om tid.

Nu är det ju bara att se fram mot en inte alltför vanlig runda. Starttider har vi ju fått via minigolf.se så jag laddar stenhårt för utslag ihop med Simonsson, Strandahl och Söder 11:34. Nu går vi direkt för flagg. Hemmaspelare Simonsson lär veta hur det lutar och Söder har en ovanlig briljant förmåga att limma inspel o korthål. Sen har vi gubben i lådan, herr Strandahl som dykt upp mer ur lådan än någonsin tidigare. Han är ju med i den allra yttersta toppen i birdieligan. Inget stånkande där inte… så jag räknar med bra driv i den bollen.

Hur de andra bollarna är uppdelade vet jag inte, men första starttid är runt 11-snåret. Vi vet ju att även Peter och Micke har börjat hitta flaggformen. Herr Grant minns ju gärna tillbaka till senaste rundan. Sen får vi nog flagga för Börje som har allt i egna händer, kommer han att avgöra nu på lördag? Vilka spelare går i samma boll och triggar, hetsar, peppar och ser till att formen fortsätter att vara pin High!

– Håller du ett hököga på flaggorna? vad tror dom? Har de räknat bort oss?

Flaggplaceringarna kan vara av stor vikt på Norra. Vi vet att Micke brukar ha fullständig koll på detta och oddsen trots hemmabana, är inte höga på att även en banguide finns i bakfickan. Sen har ju Claes, inte bara knutit skorna, utan även näven. Nu skall det sjungas i trädtoppar och flaggstänger.

Sharing is caring!

2 kommentarer

  1. Hejsan.
    Tiderna för lördag är från 11.08. Jag hoppas alla har fått en bokning i mingolf, om inte kontakta mig så meddelar jag Tylösand. Skall bli trevligt att spela på lördag på en av Sveriges bästa banor!!

  2. Tak, du glömde tak!! Sist jag spelade Norra ,vilket är ett antal år sedan , va jag ute o hälsade på de fina husen utmed 17:e hålet! ?

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *