Hösttesten på Haverdal

Strålande sol, lite kyligt och även en del blåst rådde på Haverdal i helgen. Tävlingen “Hösttest” gick av stapeln och tyvärr var det inte så många Birdieboysare som deltog i denna tävling sponsrad av Korvpojkarna.

Det blev en 12:e plats för Stefan, som var mest nöjd med en 20m birdie på 18:e. En 75:a var inte motståndskraftigt nog, men kanske kan vi hitta fler sådana här tävlingar framöver.

Tufft motstånd från nästan 100 spelare. Den provisoriska tee som funnits på 8:an fick inte användas och även Laholm bygger om lite. 1:an är nu 2:an och 2:an finns innan 1:an… hål två byggs om och rangen förlängs. Nu inväntar Birdieboys ett mörkermys med summering och prisutdelning för alla tävlingar under året och det var några stycken. Börja redan nu fundera ut om ni har några tips, idéer mm för kommande säsong.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras.