1 april

Skämt o sido, det är inget aprilskämt att golfsäsongen drar igång idag. Äntligen säger många, några tänker… oj bagen står bra där den gör. Däremot brukar en pilsner eller två alltid locka duvungarna i Birdieboys. Dagen kommer att bjuda på ett gediget innehåll. Det är härligt att se och känna ett driv, en gemenskap och delaktighet.

Hos Börje kommer det att bli lite grillning och samkväm, någon form av tävling inom gebitet kanske också ligger på lut. Sen skall fjolårets betting avverkas och en minnenas allé i prisernas tecken. Allt från Årets fullegubbe till Årets spelare, allt behöver nämnas lite extra noga då vi kanske glömt.

Ni kommer också att bjudas på en guidad tur i webbens tecken och få ta del av en del nyheter som Double Elimination, seriespel och korthålsliga. Även en diskussion kring lagen kommer att fyrverkeriseras.

Vet också att det kommer något pop up-uppträde och kvällen kommer också innehålla en quiz. Så det gäller att stå stadigt, minst en i varje ben för att tryckutjämna.

En joker i leken dyker upp och en försenad julklapp på 50-100 lappen bör inte glömmas. Några har tider att passa, typ 21:00 så kom i tid, utrustade med ett leende och upptåg.

Här kommer en sekvens som kan rulla:

Mkt golf från Birdieboys, allt från årets prisutdelning till La Manga 🙂

(40) Golf – YouTube

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *