Två kvartar i Double Elimination

Kvartsfinalerna kommer att påbörjas på Örestad. 3 av 4 kommer att spelas och på pappret ser det ganska ovisst ut. Det är svårt att peka ut någon favorit.

KVARTSFINAL 3 – UPPER EAST BRACKET

77 - 71
Full tid

Peter och P-J kommer att göra upp om en semifinalplats. Peter med nya klubbor i bagen, fördel eller nackdel? Dessutom kommer han med lite mer träning och en bättre score under första rundan. Vi vet också att herr Nilsson brukar slå rakt och även om P-J slår långt, så kommer han att få se upp för vattnet. Peters rygg, kommer den att hålla? Han är nu inne på sin 5:e kvacksalvare och får ingen riktig rätsida på den. Detta kanske kommer ligga honom i fatet.
Med 7 slag bättre på Haverdal får Peter gälls som liten favorit.

KVARTSFINAL 1 – UPPER WEST BRACKET

77 - 89
Full tid

Den andra kvarten görs upp mellan första rundans etta och tvåa. Fjolårsmästaren möter han som lämnade över tavlan. Snacka om mästarmöte. Magnus och Börje kommer redan i kvarten att spela giganternas kamp. Det finns dom som skulle uttrycka det som den moraliska finalen, men nu möts de alltså redan. En blir kvar, en åker ut, vem tror du? Under första rundan skiljde det bara ett slag mellan pojkarna, ganska jämnbördiga i längd, så kanske är det rakheten som kommer att fälla avgörande.

Kommer det vara så att Börje kommer spela defensivt och spela på resultat. Likt en Champions League-kvart så vet Börje att han har fördelen vid ett oavgjort resultat. Den här bollen skulle man vilja gå med och följa.

Det är fyra revanschsugna herrar som gör upp om två semifinalplatser. I fjol åkte de ut tidigt och kom som längst till kvarten. Nu väntar två hårda fighter på varsin sida om finalbiljetterna.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *