Fortsätter resan för The Brown Buzzards

P-J och Jocke rivstartade seriespelet med en komfortabel seger. Nu siktar de vidare och tar sig an Purple Ospreys i andra omgången. Kommer tåget att rulla vidare och lämnar de alla andra på perrongen? Nu möter de Göran och Kent som kommer från en knapp förlust och är rejält revanschsugna.

1,5 - 0,5
Full tid

Lagtävlingen kommer kanske att få lite mer fokus framöver när Cupen går mot sitt slut, därför viktigt att hålla koll på den redan nu. Tre lag vann sina matcher, men Brown Buzzards var de som vred om kniven rejält på sina motståndare. Den blå slingan kommer att fälla avgörandet för många, blått som i vatten, vem är rädd, vem bemästrar, vågar man gå för det? På lördag får vi se om The Brown Buzzards lämnar stationen med övriga på perrongen eller om de väljer att ta ångbåten över sundet.

Jämn match väntar

Lagspelet är ju bäst/sämstboll genom nettoscorerna och Brown Buzzard inledde med 73/81 och ställs nu mot The Purple Ospreys som började med 73/80. Så en jämn fight ligger nära till hands. Frågan är om alla har koll på alla konstellationer som gäller :-).

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *