Birdieboys är ute och reser

Visst, var tredje år spenderar grabbarna sin energi på en liten längre resa. Det har blivit Skottland, Spanien, Portugal och Wales. Resor som nästan alltid börjar med en funderare eller något annat på en parkeringsplats. Doggy-bag eller fortskaffningsmedel har alltid varit ett guldkorn. Förutom de längre resorna har även avslutningar däremellan inneburit att Birdieboys är på resande fot tillsammans. Wittsjö, Isaberg, Öijared, Helsingborg och Bjäre är bara några av de där tjabbande stunderna i en bil, Lalles måleribuss eller liknande.

Det är också så att under en ligasäsong kommer alltid någon omgång på en bana utanför Halmstads stadsgräns. Kringelikrokar till Varberg, St Arild, Torekov, Ljungby och Bjärehalvön har ingått i konceptet att spela med Birdieboys. Just nu sitter vi brummandes iväg neråt Skåne för att äntra restaurangen på Örestads GK och det tjabbas säkerligen gott i de flesta bilar. Det spekuleras och rynkorna är säkert många, vad spelar vi om idag? Fisk eller kött? Vatten på eller utanför banan?

Gubbarna har pinkat in revir på många parkeringsplatser, flygplatser genom åren. Även någon tågresa har det inneburit, alltid med något galet upptåg. På väg ned till La Manga var det de vita tröjorna och det är ju en fråga som säkerligen kan diskuteras i bilarna.

Så nu på 154 stoppet på Birdieboys resa i ligaomgångar är det bara att ladda i bilen, tagga igång så möts vi snart på Örestad.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *