Red Falcons har siktet inställt

Fjolårsmästaren lottades ihop med tvån och ett ytterst starkt lag hade skapats. Det är klart att det inte finns några andra målsättningar än seger för dessa herrar. I tredje omgången kom dock en förlust och de kunde bara bocka och buga, det var inte en plump i protokollet utan det var ett motstånd som spelade strålande. Trots att de hade scorer, som man på förhand hade tagit vilken dag som helst, så föll de på mållinjen.

RED FALCONS – EN TUFF MOTSTÅNDARE

Killarna i The Red Falcons spelar stabilt, med en jämnhet som ger bryderier för motståndarna. Inga fulla hus, inga quattros och endast ett fåtal tripplar hittills talar sitt tydliga språk. Lägg till ett antal garanterade par varje runda så vet ni vad ni har att utgå ifrån när ni peggar upp på hål 1. I nästa omgång ställs de mot Niklas och Simonsson i The Blue Vultures och med hornen ute, med revanschlusta och med jämnhet blir det en tuff fight för deras motståndare. The Red Falcons kommer inte att vika en tum.

3 - 0
Full tid

Sharing is caring!

En kommentar

  1. Jag har testat Skogaby idag. Känns som att det kommer att funka bra den 3 juli. Höll igen lite för att ha lite kvar i bössan när vi drar igång lagtävlingen😃

Gå med i konversationen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *