Glad midsommar alla BB :-)

Då är det dags att fylla glasen till bredden, sticka gaffeln i den stackars fisken och smöra till potatisen rakt ned i halsen. Några kommer att skrika och vråla, andra hoppas på en osedvanligt lång sovmorgon dagen efter i sommarhettan. Några ser jordgubben som höjdpunkten, andra det där med att hoppa säck och gå på lina. Några med gamla vänner, andra med nya. Fast egentligen går inget av detta upp mot minnena med Birdieboys, för även där har det skrålats, ljugits, skålats och slunkit ned en och annan korv genom åren.

Midsommar brukar ju vara en dag man minns, många fina minnen men kanske mest roliga kom ihåg. Till slut blandar man ihop allt. Men så är det med minnen, härliga och bör bevaras.

Ringenäs 2015
Skottland 2009
Bakvattnet 2010
Holm 2012
Tönnersjö 2007
Skogaby 2007
La Manga 2013
Celtic Manor 2019
Portugal 2016
Vinberg 2008
Isaberg 2007

Som sagt minnena är många längs den allé som pojkarna i Birdieboys vandrat. Från pojkar till män och sen till gubbar. Fast tittar man på gamla bilder kan man lätt tro att det är tvärtom ibland. Vissa har samma frilla, andra går lite argt på samma sätt, men de flest ser mer fysiskt atletiska ut idag och ser ut att ha en väl insmord sving. Visst har vi våra look alikes, vi har våra avigsidor, men efter nästan 20 år ihop är det bara att konstatera att det här är ett gäng goa och glada amatörer som man bara älskar.

Glad midsommar på er!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *