Anar vi ugglor i mossen

Förr eller senare kommer det att hända. Det där som alla trodde skulle hända för länge sen. Men dimman ligger tät och molnen skingras inte, frågorna är betydligt fler än svaren. Vi undrar och vi väntar på att svaren skall komma. En av de stora favoriterna inför årets lagtävling har minst sagt fått rost i maskineriet. The Yellow Owls har bara skrapat ihop 2p i lagtävlingen och de forna mästarna är lite knäsvaga.

The Yellow Owls

Två oavgjorda matcher och tre förluster är kanske inte vad Claes och Peter förväntade sig. I nästa omgång ställs de mot serietvåan The Brown Buzzards. Skall vi utfärda en liten varning! Claes letar och letar, efter något som liknar ett spel. Peter måste prestera in i mål om han skall ha med toppen att göra. Claes blixt från klar himmel kommer allt närmare, så kanske är det just på Rydö det händer.

Peter har raden 74 – 88 – 71 & 81. Han har missat en runda. Givetvis inget han är nöjd med, han vill ju vara med och slåss. Claes började hyfsat, men har sedan samlat gråa hårstrån. Raden 82 – 83 – 97 – 90 – 89 skapar bryderier, men vi vet att rätt som det är sitter det. Herrarna har lite att bevisa och även om de inte längre kan knipa en toppnotering i lagtävlingen, kan de alltid förstöra glädjen för andra.


Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *