Har han börjat klättringen

Birdieboys alldeles egna Gentleman och Chevalier Thomas Larsson har under de två senaste säsongerna spelat ganska jämnt. Vi minns förra hösten då han slog till på Tylösand och tog en omgångsseger. Senast på Laholm visade han även fin form och levererade en 69:a. Med fortskaffningsmedel och en inställning av järn så undrar vi om han börjat klättringen uppåt. Nu kommer ju en klätterbana i form av Rydö och sedan hans minne från Tylösand.

KLÄTTRINGEN HAR BÖRJAT

Vi minns alla Thomas ansiktsuttryck under rundan i La Manga, den uppe i bergen, den som inte gällde. Men som sagt sen kom ju Tylösand i fjol och känslan är att det är något på gång. Han satte ett prydligt rekord med 69, som tangerades senast på Laholm. Vi ser med tillförsikt och förhoppningar fram mot nya framgångar. Just nu en 9:e plats i nettoligan och en 12:e i bruttoligan. Räkna med att han kommer att fightas för att klättra uppåt.

#
1
Namn
Thomas
Nationalitet
sweSverige
HCP
27,9 (+0,1)
Club
Halmstad GK
Clubs in bag
Taylor Made RAC
Bästa Brutto
92
Bästa Netto
63
Bästa Dream
80
Nuvarande lag
The Black Eagles
Leagues
Birdieboys Tournaments, Birdieliga, Birdieboys seriespel, Birdieboys team leugue, Dreamscore, Korthålsliga, Birdieboys Leugue
Säsonger
2020, 2021, 2023, 2022, 2024
Birthday
21 oktober, 2019

Gentlemannen som alltid ser till att övriga har det bra kring middagsbordet, puben, på resan eller i övrigt är också en man som grubblar över sina puttar och om om inte fanns. Med ett snitt på korthålen på 1,82p och i snitt 4,86 slag per korthål vet vi att han nu smider sin putter och även där kommer han att försöka klättra uppåt.

Med en seger i längsta drive och en i närmast flagg i bagaget och med vetskapen om att han oftast tar en eller annan skalp när det gäller cupspel och match, så vet vi att han kommer att vara fullt taggad när det kommer till avslutningshelgen och dess jippon i form av avslutningsrundor och nya tävlingar.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *