Lagtävlingens getingbo växte

Det var upplagt för ett ryck, det var upplagt för en trio men… när en bålgeting svärmar så samlas snart flera drönare. Micke och Lalle hade chansen att koppla ett rejält grepp, men Thomas satte stopp för deras Eriksgata. Trots storspel av Lalle och Micke så fick de se och nära bevittna hur Thomas storspelade och satte en käpp i hjulet som såg ut att rulla av sig själv.

Resultaten från Rydö GK

Birdieboys seriespel Block

Tack vare den tappade pinnen släppte The Green Hawks upp konkurrenterna. Såväl The Brown Buzzards med Jocke och P-J som Börje och Stefan i The Red Falcons gjorde sitt jobb och såg till att täten hårdnade ännu mer. Båda lagen kom relativt komfortabelt undan till slut, men det satt ganska hårt inne om man ser till hur det såg ut på banan. Peter spelade bra och satte griller i huvudet på de bruna fåglarna. Göran storspelade och var 15 slag före de röda innan hans ork tröt.

Hur ser det ut inför sista?

Jo, P-J och Jocke tog ledningen med en halv poäng före The Green Hawks och The Red Falcons. Nu kommer vi till den bisarra och gastkramande slutklämmen. Jocke kommer att kasta in handduken på Tylösand, vilket innebär att P-J får ett tungt ansvar att axla. Det krävs att han storspelar och säkrar sin seger. Det är så att The Green Hawks och The Red Falcons möts i sista rundan. Med vetskapen om att P-J och Jocke , med Jocke frånvarande endast kan ta en poäng så krävs att matchen mellan de två andra slutar oavgjort för att The Brown Buzzards skall ta hem det. Inte helt omöjligt!

Men det är inte nog med detta

The Brown Buzzards möter i sista omgången The Black Eagles, med Magnus och Källström. Black Eagles som tog sin andra raka seger och betvingade The Blue Vultures på Rydö. De knep därmed ett halmstrå och har känning på mer. De var uträknade, de stod på knä, men nu är de grymtande som stora isbjörnar på säljakt. Det är nämligen så att de är 2,5p bakom The Brown Buzzards och med vetskapen om att de har en gratisvinst i sista matchen, så har de ett fantastiskt läge att psyka P-J och vid en dubbelseger så kommer de att passera The Brown Buzzards. Om matchen mellan The Red Falcons och The The Green Hawks slutar oavgjort, då blir det nettoskillnad som avgör. Spännande så att säga.

Ställningen

LagKvarPoängNettoskillnadTeam
The Brown BuzzardsThe Black Eagles13,5+62
The Red FalconsThe Green Hawks13+63
The Green HawksThe Red Falcons13+56
The Black EaglesThe Brown Buzzards11+19

Det är ju nästan så man tror att det är ett regisserat scenario där de fyra topplagen möter varandra i sista rundan.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *