Fokus inför avslutningen

Ja det är mycket att ha koll på och inte mycket som redan är ristat i sten. Vissa tävlingar är vidöppna och kanske framförallt nettoligan. Fokus kommer givetvis vara att ha trevligt och sedvanlig hets och energidryck på banan, även om vi tror att många går och tänker, filosoferar och räknar. Det finns givetvis något för alla att spela för.

Huvudlöst tänk för varje gubbe

Kent Johansson

Någon har sagt att jag ligger tvåa i korthålens netto. Den blir det hårdsatsning på samt att komma under 80 netto.

Niklas Ljung

Fokus blir på ryggen och lördagens middag då det blir att avstå spel under helgen.

Claes Svensson

Att hitta någon form av spel förstås. Sen kommer det där med ensam på tronen när det gäller närmast flagg och naturligtvis minicupen till Ristos minne.

Jörgen Strandahl

Jag hittade ju något senast och har bra utgångsläge med min delade andraplats i korthålsligans nettodel. Och varför inte längsta drive!

Det är bara att gå in på hemsidan och spana in alla tävlingar och tabeller samt att försöka komma ihåg hur man tippade i Birdieboystipset. Sen har vi ju det där med Freeze Frame, en lagtävling där man måste hålla ihop det för lagkompisarna.

Stefan Källström

En runda under 100 brutto är i sikte, har ju känt att det är på gång. Dreamscoren har jag inte långt kvar på, så att stänka i några par kommer inte att göra ont.

Jörgen Simonsson

Har ju fortfarande en teoretisk chans, målet är att jag skall klättra! Det kommer att hända! Hyfsade placeringar, men inte nöjd och mer eller mindre hemmabana skall gynna mig.

Magnus Bengtsson

Målet är att andra spiken skall slås i. Jag skall upp topp 4, definitivt! Sen skall jag som kapten driva mitt lag till vinst.

Thomas Larsson

Jag har ju läge, jag går för det. Satsar på mina bästa resultat någonsin och att vara med och kriga om det, det är kul! Sen skall jag knäcka mitt rekord i dreamscoren och se till att inte göra någon ölboll.

Ingen som kommer ihåg hur man bettat? Troligtvis inte, det brukar ju bli en senare överraskning. Kanske är det lite läge att spela 20-20-20 eller något liknande?

Förslag: Någon ansvarar för detta och tar emot swish innan start och swishar ut efter målgång.

Peter Nilsson

Har ju börjat få till det på slutet. Jag vill upp i söndagens ledarboll och satsar på topp 3 brutto. Sen skall jag försvara ledningen i Birdieligan och i Dreamscoren.

Göran Backe

Det där med pricken över i:et hade varit fint. Skall stänga en fin och stabil säsong på bästa sätt och utmana i nettoligan. Sen har jag ju chansen på dreamscoren, dubbeln på 17:e skall väck!

Micke Åberg

Jag har smygit mig fram och tänker slå till nu. Saknar ju vinst i år och skall vara med och slåss om medaljerna. Har ju även chans på birdieligan, så räkna med fokus.

P-J Glyssbo

Många ligarundor i år kommer att sätta sina spår, jag kommer att sätta prägel på avslutningen. Är ju i vinnarhålet netto, brutto, korthål och birdie. Någon medalj skall det bli.

Även om det är många som har teoretiska möjligheter kommer det att bli svårt att rå på toppkvartetten. Dock är inget omöjligt och med en fin lördagsrunda kommer det att bli nervöst för alla på söndagen. Tätgubbarna får dock inte göra alltför bra ifrån sig, utan se till att psykas, hetsas och hålla sig bakom utmanarna i resultatloggarna.

Lalle Johansson

Redan nöjd? Jag har ju redan överträffat allt och en härlig lagvinst. Bäst förutsättningar att sänka scoren med en 7 och en 8 som skall putsas. Dessutom tänker jag behålla ledningen i korthålsligan. Kan ju även göra bästa bruttosäsongen.

Jocke Söder

I år händer det. På medaljplats netto, brutto, birdies och nära i båda korthålsvarianterna. Ner och hugger på dreamscoren också, jag ser fram mot avslutningen efter en missad runda sist.

Stefan Thorvaldsson

Kan väl aldrig vara nöjd :-), bruttotiteln klar men tredje inteckningen i tavlan är målet. En seger i år är också målet i en omgång och jakten på birdieligan. Sen har man aldrig varit nära i närmast flagg!

Börje Johansson

Som regerande mästare vill man ju vara kvar på tronen. Skall försöka hålla lillbrorsan bakom och knipa en seger i en omgång. Lördagens hade satt mig i förarsätet. Två cuptriumfer under en säsong hade också suttit som en GT!

Med 5 dagar kvar börjar det bli dags att se över sin utrustning, peppa upp humöret, packa nödvändig proviant och filosofera lite över spelet. Kanske till och med ut och lyfta en och annan torva gräs. Snart är det dags grabbar!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *