Bjäre – En blöt historia

Då är avslutningen klar och en mörk vinter väntar. Fast vi kan väl suga oss kvar i den goa karamellen som var. Två rundor och många skratt under en go helg i Bjäre, tiden går snabbt och på något sätt saknas de där helgerna i Isaberg då det var fredag till söndag. Känns som om det går så fort, eller så är det bara föra att det är så fantastiskt trevligt.
Här kommer en liten resumé.

Whiskyprovning mm

Direkt blev bordet fyllt av olika delikatesser och Magnus bjöd generöst på sin införskaffade flaska från fat. Det bara susade till och sen var det dags att bege sig ut.

2H INNAN UTSLAG

Sen var det det där med tävlingar

Det är så uppskattat med alla goa initiativ under året, men vet inte om inte Simonsson var det goaste av alla. Från det att han stod där med sin halva klubba tills dess priset var utdelat på kvällen.

DEN HÄR ÄR MED PÅ ALLA HÅL!

Närmast flagg togs hem av Bengtsson

Magnus tog hem den ärofyllda närmast flagg under avslutningen och fick därmed sin tredje inteckning i denna trofé. Med en gräsrotsfärgad pegg markerade den hans position till flaggan, 2,48m från hål. Lägg till att flaggan var placerad lite svårt bakom vattenhindret.

PRICKSKYTTEMÄSTAREN

Längsta drive 5cm från kanten

När sistabollen kom till 17:e hålet hade Micke en boll på 202m. Lalle lade upp sin i närheten 188m lång och i dagens sista slag larmade Stefan upp bollen 5cm från att inte vara på fairway. Med 218m blev det dagens längsta.

LÅNG SKALL DEN BLI!

Stämningsfullt på banan

Givetvis var det småmys på banan mest hela tiden och en och annan konstpaus. Lite hets och signaler tillhör spelet och trots väder var det glada miner och hejarop.

PAUS I ARBETET

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *