En solig dag kommer snön

Klubborna är sedan länge förpassade till ett lager och mörkret och regnet har gjort sig påmint varje dag. Det börjar dyka upp en ljusslinga i var mans buske och runt hörnet väntar juletider. Vi väntar alla på snö, på klappar och tomten, men innan dess så kommer en julkalender. Vi har ju precis tänt första ljuset och på onsdag är det dags att öppna första luckan.

För kommande år kan det vara bra att följa Birdieboys alldeles egna kalender slaviskt, det ger er en kunskap och fingerfärdighet i det snåriga träsket i golfarens anda. Det råder inget tvivel om att det där med att ha koll på andra är minst lika viktigt som det egna spelets paketerade briljans. Rost i maskineriet kan smörjas upp och ett och annat ljus kan gå upp för den vetgirige.

TIP TAPP TIPP TAPP, SMÅ NISSAR VÄNTAR PÅ TOMTEN

Inget är som väntans tider, så håll nu utkik på Birdieboys där det redan börjar snöa. Lucka nummer ett på onsdag den 1 december… kanske kommer han med John Blund då alla är bänkade med frugorna, barnen och annat till SVT:s version. Så nu när beskalagen och annat smått och gott ligger runt knuten gäller det att komma ihåg vad man trodde på och vad man tror på i framtiden, allt bland tomtar och troll, glada gubbar och en och annan golfboll.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *