Säsongen avrundades och startades upp

Den andra april träffades gubbarna för lite samkväm, tjöt och andra hyss. Vädret var blandat med sol och tunna snöflingor, men humöret var på topp. Visst, det var lite trångt men finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Det hela började med lite korvgrillning, där vi tackar Jörgen för ett gediget utbud av nya korvsorter. Vi var ju tvungna att bottna med lite. Vi tackar också Claes som såg till att det fanns lite malt på bordet. Nybakad kaka och kaffe fanns också på plats och det gick några pavor av andra modeller också.

Det blev också lite känsla av golfspel, i och för sig med rosa bollar. Simonsson drog det längsta strået, kan det var en fingervisning inför året. Magnus drog sedan lite info om kläder och kommer att ta med dem igen till Haverdal. Se till att ha koll på om kroppen svällt eller tunnat ut. Under eftermiddagen blev det också en rad prisutdelningar i alla möjliga kategorier.

Ja, det är ett digert utbud av pristagare och man vet aldrig vad som dyker upp. Det blev priser iform av skumpa, starköl, kortlek, badhandduk mm. Gladast var kanske badkillen Lalle som kommer att synas på stranden i sommar.

Sen blev det julklappsutdelning och även Brutto och Nettoligan fick sin plats. Lalle och Micke delade även ut förslag på jubileumsresa och det finns fyra förslag att begrunda och ta ställning till inom kort. Därefter flyttade vi in och genomförde lottning av årets lag och årets cup innan det var dags att förflytta sig till Svarta Örnshuset. Ett stort tack till Thomas som fixade bokningen och som alltid är så givmild.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *