Lite blandat från Haverdal

Det går ju inte en runda utan att det händer något, något som skiljer sig från det vanliga. På Haverdal fick vi förutom skönspel ta del av en gemytlig start på dagen med nubbe och sillbakelser.

TACK THOMAS OCH BÖRJE

Givetvis passar vi på att tacka Thomas och Börje för detta fina inslag i morgonsolen. Dessutom fixade Thomas och Strandahl några extra green-fees som vi uppskattar mycket. Dessutom fick vi se ett nytt inslag 06:30 på morgonen då Strandahl var först på rangen. Uppvärmning ger tydligen färdigheter.

MORGONPIGG

Sen har vi ju alltid det där med räknandet av scorekort. Det är ganska svårt och en bedrift att få det rätt. Vi lade också märke till den lista som skulle fyllas i med nya adresser och telefonnummer inför resan. Knoll och Tott tyckte givetvis att den borde ha en doft av malt.

DET HÄR BLEV JU INTE SÅ BRA

Tröjprovning igen och de redan inprövade tröjorna hade inte töjt sig. Fortfarande små i storlekarna men passformen är ändå ganska hyfsad. Simonsson var nöjd med att spränga bicepsringen kring överarmen på en XL-tröja. Nu är det nog färdigprovat och beställning snart på väg 🙂

SITTER SOM EN SMÄCK

Givetvis gjorde vi ett litet intåg i andra tävlingar också. ent tyckte att ölen från fjolårstävlingen var kanon och tog tag i det direkt. men han var långt ifrån ensam att ha fulla hus. Ett antal spelare såg till att vara med i denna fight om en öl.

De flesta var nöjda med dagen, några grubblade och andra sken bara i solen. Kort och gott en riktigt go dag och härligt att vara igång igen.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *