Första rundan läggs till handlingarna

Haverdal är avverkad, premiären är avklarad och säsongen är igång. Lite gick känslorna in för vad som skulle kunna hända. Birdieboys studio hade hissat varningsflaggan och vindarna blåste i den vägen.

Peter och Strandahl, blev etta och tvåa och visade att varningen var befogad. Med betydligt fler slag i bagaget än ifjol levererade de ett spel som höll hela vägen. Peter visade sig även på styva linan brutto och Strandahl tog tag i korthålen. Dessutom gjorde Peter två birdies och dessa herrar kan summera en positiv känsla för kommande lir.

Sen har vi de som presterade men som inte nådde riktigt fram, de där spelarna som kan fundera över om:et. De som var nära och vet att det finns slag ute på banan som hade kunnat göras annorlunda.

Flera spelare kan summera en godkänd runda där det definitivt finns vittring. Micke och Stefan var länge med. Simonsson spelade fantastiskt de sista nio. Thomas fallerade på sista, annars hade han varit med i absoluta toppen. Göran, sin vana trogen, spelade stabilt och behöver bara det där lilla. Lalle visade att formen fortfarande finns där och Börje hade det på gång. Någon av dessa herrar kommer att blixtra till på Flädje.

Någon spelare måste bita i det sura gräset varje runda. Det kommer tankar och funderingar och det råder inget tvivel om att det blir mycket psykologi i huvudet. Vi vet dock att det kommer nya rundor med nya förutsättningar. Två av de stora spelarna som borde vara med och slåss om bruttot havererade ute på Haverdal, trots fina säsonger ifjol, så verkade klubborna inte vilja detsamma som gubbarna. Men var så säkra, Jocke och P-J kommer tillbaka.

VI KOMMER TILLBAKA

Sen har vi lirarna som är svårbedömda, som det är svårt att dra några slutsatser ifrån. Magnus, med några få timmars sömn gjorde en ok runda, men det finns mer. Claes, visserligen något slag ned jämfört med värstarundorna ifjol, men kommer det mer? Källström, sin vana trogen inom samma spann, men när lossnar det. Niclas och Kent hade det tungt, men det kommer.

Nu börjar vi förbereda för Flädje

Claes har mailat ut lite info

Hej

Första Start är bokad till 09:00

Om jag förstått det rätt så kan inte Thomas, Stefan K och jag själv, är det några andra som inte kommer, får ni boka av er själva men meddela mig gärna. 😊

Claes

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *