Kvartsfinaler i Double Elimination

På Flädje kommer kvartsfinalerna i Cupen att påbörjas. Det är nettoscorerna som gäller och vi har många intressanta matcher. Fjolårsmästaren är kvar och vi har många tuffa utmanare.

Double Elimination 1 – Simonsson Vs Stefan

90 - 81
Full tid

Simonsson vann Loser Bracket ifjol, men är nu vidare i huvudturneringen efter en säker seger över P-J i första omgången. Han möter nu Stefan som med knappast möjliga marginal förpassade Micke. Stefan med en nettoscore på 76 och Simonsson med 78. Vi kan förvänta oss en tight match som är oerhört oviss.

Double Elimination 3 – Lalle Vs Magnus

83 - 81
Full tid

På den nedre halvan möts två lirare som pulveriserade sitt motstånd i första omgången. Lalle krossade brorsan Kent och Magnus förstörde dagen för Niclas. Lalle hade en fin score på 76 som kan jämföras med Magnus 84. Nu vet vi att Flädje är en trixig bana som kan passa Magnus, men med Lalles fortsatta säkra spel får han ses som liten favorit. Räkna dock med en tuff holmgång då båda spelarna vill nå platsen i semifinalen.

Double Elimination 4 – Börje Vs Peter

75 - 79
Full tid

En giganternas kamp väntar. Fjolårsmästaren Börje som förpassade Thomas efter en hårdare fight än vad som resultatet visar. Det var först på sista hålet som Börje tog tre slag på Thomas och vann med 76-79. Börje har också en hel del försäsongsträning i bagaget och kommer inte att vika en tum. Peter krossade nästan allt motstånd i premiären och frågan är om han kunnat konservera formen. Peter hade en 71:a och visar att han är att räkna med. Källström fick se honom swisha iväg och nu ställs han i giganternas kamp mot Börje. Svårt att förutspå och dagsform kommer antagligen att avgöra.

Double Elimination 2 – (Claes Vs Strandahl)

Den sista kvartsfinalen skjuts upp en omgång och kommer således preliminärt att spelas på Holm den 4 juni. Strandahl som tog en fin skalp på Haverdal med sina 72 kommer att ställas mot Claes som besegrade Jocke.

Dags för kamp i kvartsfinalerna i cupen!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *