Kommer kometen att hålla sin bana

Ja, det råder väl inget tvivel om och ingen har väl undgått det faktum att Strandahl snurrar bland stjärnorna just nu. Förra året utslagen hjälte och i år mer lik en superhjälte. Han smög fint fram på Haverdal och klippte sedan till med en säker vinst på Flädje. Vad är det då för fenomen vi ser? Egentligen började resultaten komma lite på senhösten ifjol och med några extra slag i bagaget så levererar han nu som komet. En raket som trängt rakt igenom fältet och ännu inte slagit ned.

Strandahl – Birdieboys 2022

Jörgen har även levererat jämna resultat och får nog finna sig i att tappa något slag tills det är dags för hemmabanan Holm.

#
2
Namn
Strandahl
Nationalitet
sweSverige
HCP
30,7 (+5,7)
Club
Holms GK
Clubs in bag
King Cobra S3
Bästa Brutto
98
Bästa Netto
66
Bästa Dream
82
Nuvarande lag
The Red Falcons
Leagues
Birdieboys Tournaments, Birdieliga, Ölbollsliga, Birdieboys seriespel, Birdieboys team leugue, Dreamscore, Korthålsliga, Birdieboys Leugue
Säsonger
2020, 2021, 2023, 2022, 2024
Birthday
11 mars, 2020

Vi vet ju att han slagit till förut och har även ett nettoresultat på 66 från tidigare år. Dock så kvarstår faktumet att han nu spelar jämnt och inga tecken tyder på att framtiden kommer att skilja sig åt. Vi flaggade redan innan säsongen för detta och det är nu upp till alla andra att markera. Ett toppresultat till på Holm och han kommer att vara med hela året i toppen och vara jagad. Pressen ökar visserligen, men fortfarande har han svängrum i sin arsenal och till sitt förfogande.

Ligan har ju startat med lite knackiga resultat vilket innebär att vi måste ned mot tidigare års superresultat för att kunna konkurrera. Det duger inte med 78-79, utan det kommer att krävas betydligt lägre. Vi blir inte förvånade om någon hamnar under 70 den 4 juni.

Vår egen hovmästare har redan gått mot en solig vår och gnistorna slår nu mot en skinande sommar. Vi kommer med spänning att följa utvecklingen framöver.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *