Holm nu på lördag 09:42

Då börjar det närma sig tredje träffen för året. Vädret ser inte gnistrande ut, men väl soligt och ca: 16 grader. Tänker att det blir en underbart fin runda. Grabbarna Micke och Lalle har gjort ett gediget arbete och jubileumsresan är nu spikad. Det lär bli lite om detta under lördagen och sen får vi ändra lite upplägg om avslutning. På jubileumsresan är det inplanerat en ligaomgång.

På Holm kommer det att dra ihop sig, utkristallisera sig och bli tydligt vem som har guldpengar i fickan mm. Birdieboys summerar och hissar följande faror på Holm.

Jörgen Strandahl

Det råder inget utropstecken eller frågetecken längre. Han kommer att vara med, men nu är fågan om han har kvar formen för samma spets.

RÄKNA MED MIG!

Micke Åberg

Med säkert spel och bra resultat har han visat att jämnheten finns där utan att få till det där lilla extra. Micke kommer med stor sannolikhet att vara där och fiska efter nya framskjutna placeringar.

I ÅR KOMMER DET ATT SKE!

Jocke Söder

Med en miserabel start har han mycket att bevisa. Nu lite senare start och ingen stress. Kniven mot strupen och favoritbanan framför sig. Vi tror att Jocke plockar fram dynamiten i bakfickan och kniper en framskjuten placering.

NU GÄLLER DET!

Sedan har vi några som lovat att det blir åka av på Holm, ingen vill ju vara efter så räkna med fightingspirit och rejäla duster.

Thomas Larsson

Han missade rundan på Holm men har nu lovat att bjuda upp till dans. Ni kommer att se en fullt fokuserad Thomas med minutiös förberedelse och skärpa. Här kommer det att läsas puttlinjer.

PÅ LÖRDAG ÄR JAG EN JOKER I LEKEN!

Vi vet även att Claes är revanschsugen, Peter är sugen på mer, Niclas och P-J har stora ytor att tillgå och Kent väntar på ketchupeffekten. Källström funderar och vet att Holm passar honom, Magnus har blodad tand, Göran vill snabbt tillbaka och Simonsson likaså. Sen går det väl aldrig att räkna bort Stefan och Lalle, de kommer att hugga som kobror så fort chansen ges. Börje får vi räkna bort denna gång, men det ökar kanske spänningen lite extra.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *