Spekulationer inför Skogaby

Snart dags för årets fjärde runda. Kanske kommer vissa saker att utkristallisera sig och är det någon som tar chansen att dra iväg? Skogaby är ju en bana där många falerarar redan på första hålet och bär med sig det under några hål.

Birdieboys hissar flaggan för några av favoriterna

Visst, det är härligt när det jämnas ut och när fler och fler tar för sig. Dock går spekulationerna mot några favoriter på Skogaby, en bana som brukar generera spridda resultat.

PETER BRUKAR PRESTERA PÅ SKOGABY

Peter har för vana att alltid spela bra på hemmabanan där han vet hur greenen faller och där han kommer ihåg hålen. Han har dessutom startat året bra och är trea i totalen. Han kommer laddad till Skogaby med en laddad bil och batterinivån på topp.

SENASTE SEGRAREN MICKE

Micke spelade briljant senast och har öppnat säsongen starkt och är i delad ledning. Han kommer att vara med där på Skogaby också, det råder det inget tvivel om. Ytterligare en seger och han kommer att ha skapat ett grepp. Micke känns oerhört stark i år och kommer att bli svårslagen.

BÖRJE ÄR SUGEN PÅ SPEL

Han halkade lite efter senast då han inte kunde delta. Nu är han på gång och om han inte är revanschsugen, så är han taggad för att fortsätta i det spår han börjat. Börje är med i toppen trots en runda mindre. Den flacka banan på Skogaby brukar dessutom passa Börje utomordentligt.

Omgångens varning

Med ett stabilt spel och med säkra utslag så kommer Göran säkert att nå ytterligare fina placeringar. Han kom tvåa på Holm och hade ett lugn i spelet. Det kommer att krävas resultat ned mot hcp för att slå honom.

NU HAR JAG SETT HUR DET SKALL GÅ TILL DESSUTOM!

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *