Tyskland – here we come

Det lär säkert bli lite snack kring kommande bilande ned till norra Tyskland. Har ni betalat in anmälningsavgiften? Sen kommer slutfakturan :-). Rent praktiskt behöver vi kanske kolla av lite också, vem fan kör?

FÖRARE SÖKES?

Spel – Jubileumsresan Birdieboys 20 år

Om jag förstått det rätt så blir vi 15 spelare som packar resväskan. Tänkte se över någon form av spelschema och tävlingar för helgen. Är det korrekt att vi kommer att spela 3 rundor? Par 72-banor? Spelar vi to-fr-lö eller fr-lö-sö?

Tills dess kommer lagtävlingen och förhoppningsvis cupen vara avverkad så någon form av jubileumstävling/koncept får det bli? Med tanke på att vi blir 15 så är det inte alltid så lätt… En ligarunda lär det bli, kanske ytterligare en fullrunda och någon scramble, Irish-greensome eller liknande, allt invävt i Jubileumstävlingen.

Skulle vi spela en scramble så blir det lättast en tremanna, men då krävs det nog 5 bollar på banan! Annars får vi tänka om. Kom gärna med förslag och idéer.

Eftersom jag gärna vill förbereda lite så är det viktigt med era synpunkter. Tänker att vi skapar någon form av jubileumslag för helgen, lottas? Efter typ ranking?

Exempel på upplägg

Torsdag – Scramble jubileumslag
Fredag – Ligarunda (ingår i jubileumskonceptet)
Lördag – Avslutningsrunda med jippon (ingår i jubileumskonceptet)

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *