Thomas tar sats för något stort

– SAND ÄR INGA PROBLEM

Thomas har haft en tuff start tror många, men med det faktum att han missat tre rundor i år är avgörande för hans nuvarande placering. Med lite golf kort inpå nästa runda kan vi tydligt se att det kommer något. Själv beskriver han det som att han är trygg i bunkrar mm och det lär behövas på Vinberg, som är en bana med flertalet bunkrar rakt framför och rakt bakom green. Med vinst i längsta drive senast vet vi att det finns råg i ryggen även i detta slag.

Slaget som skaver lite är chipparna, där det rycks lite, men räkna med att han kommer att finslipa detta innan lördag. Dagens svåra runda gav inga tecken på fallerade hål utan snarare en smak av att det kommer mer. Dagens längsta drive från Thomas uppmättes till 203m och den hamnade ute i det lite tjockare gräset.

Puttern kan bli avgörande

Thomas vet vad som gäller och har alltid fokuserat på detta slag. Nu vet han att greenerna på Vinberg är supertröga och kommer att spela många ett spratt, men med en jämn yta och lite puttar i träningsbagaget så kommer han att satsa på toppen.

– 203m OCH DÄR FÅR NI ANDRA JOBBA

Göran och Thomas kommer att vara två heta kandidater på lördag. Tillsammans med Börje och Lalle som vi tidigare lyft kan det luta åt ett sjätte vinnare i Birdieboys jubileumssäsong.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *