Simonsson årets sjätte vinnare

6 rundor och lika många segrare. Det krävs något alldeles speciellt för att vinna en runda i Birdieboys. På Vinberg, i blåsten, var det Jörgen Simonsson som lyckades klara av bedriften att hålla vinden i styr och vattnet utanför spel. Till slut blev det en ganska bekväm seger med 5 slag och ett vinnarresultat på fina 70 netto. Jörgen hade även 89 brutto vilket gav en andraplats och hans näst bästa runda ever i ligan, bara ett slag ifrån sitt egna rekord på 88.

– DÄR SATT DEN!

Jörgen spelade förståndigt hela vägen och trots lite småbekymmer så kravlade han sig hela tiden tillbaka och nålade fast bollarna på green. Ett spel som lovar mycket mer framöver.

Nettoresultaten

  1. Jörgen Simonsson 70
  2. Stefan Thorvaldsson 75
  3. Stefan Källström 75

Bruttoresultaten

  1. Stefan Thorvaldsson 87
  2. Jörgen Simonsson 89
  3. Niklas Ljung 94

Vi har ju väntat lite på att det skall lossna lite för Källström. På Vinberg tog han kommandot över sitt spel och levererade en fin Score som lyfte såväl honom som självförtroendet en hel del.

– NU ÄR MAN MED I MATCHEN!

Även Niklas presterade bra på banan och med en 94-runda klev han upp på pallen Brutto och blev fyra netto. Men åt Simonsson var det inget att göra för dagen, han storspel förpassade övriga långt bakom. Det är bara att ta av sig hatten och gratulera.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *