Kaptenen för Team Löwenbräu

Magnus Bengtsson börjar få fart under vingarna igen och när vi väl kommer ut på grönbete utomlands då vet vi att han kommer att vara i sitt esse. Han har siktet inställt och tänker sig inte bli jagad, han vill jaga.

Magnus Bengtsson (c)

Magnus är med sin delade fjärdeplats i nettoligan en av de spelare som får axla det tunga ansvaret med att vara kapten för sitt lag, Team Löwenbräu. Tillsammans med Börje och Thomas kommer han att staka ut vägen för dessa herrar.

Vad tror du om era chanser i The Joker’s lagtävling?

Utan tvekan kommer vi att axla favoritskapet. Vi har en ju en joker i leken. Thomas, som inte spelat alla sina rundor ännu och som kommer att få till det i Tyskland. Börje har ju visat de senaste åren att han är en framstående spelare med idel bra resultat. Själv så börjar det flyta allt bättre, så vi kommer definitivt att gå för det, för vinst alltså.

Vilka är era styrkor respektive svagheter?

Svagheter? Har vi sådana! Nä, om vi börjar med Scramblen så har vi ett lag som kommer att kunna komma ut på fairway med hyggligt bra läge. Får dessutom Thomas till sina kan det bli riktigt bra. Annars tror jag att vi kommer vara oerhört starka på inspelen och vi vet att vi kommer att använda få puttar.

Men kommer ni att orka?

Har ni inte sett hur vi trampar och bara för vetskapen är Thomas en av få som alltid går med bagen på ryggen. Det kommer inte att vara några problem. Tyskland! Det låter dessutom ganska platt.

Hur ser du på dina individuella chanser?

Jag är taggad till tusen och gör sällan en dålig runda. Med ett bra resultat i scramblen så kommer jag att vara med i toppen individuellt också. Har alltid varit med och krigat utomlands och Tyskland blir inget undantag!

Hur tar du dig an ligarundan?

Klart man siktar uppåt, men det krävs ju att trion i topp rasar lite så jag kommer att göra vad jag kan. Ser hellre att jag jagar än blir jagad bakifrån, så fredagsrundan blir en viktig runda där jag kommer att fokusera. Först och främst på att behålla fjärdeplatsen i nettoligan, men också för att utmana om de ädlaste medaljerna i korthålen. Har varit ute och tränat korthål hela helgen och de sitter där.

Vad ser du mest fram emot?

Jag hoppas ju på solsken, regn är inte riktigt min melodi. Men jag skall vara ett ankare för Team Löwenbräu, se till att ha ordentligt roligt och tvåla till Stefan ute på banan.

TEAM LÖWENBRÄU: Magnus Bengtsson, Börje Johansson & Thomas Larsson

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *