Samhällsplikten gjord

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, men dagarna går sakta men snart så är vi där. En timme för att göra sin samhällsplikt idag och nu kan man snart fälla ut vingarna och glida iväg. Nu ser vi bara röda och gula tee-kulor, gröna fairways och greener och kanske ett och annat blått vatten. Kanske en och annan tankeställare finns att ventilera när Birdieboys åter träffas. Höga bensinpriser, fast vi samåker ju eller hur är det med eldrivna golfbilar nuförtiden? Har det blivit dyrare och är det plast i våra kläder?

Polyesterkillarnas kollektion!

Frågan är om man är rätt fokuserad? Kamera, videomaterial, HDMI, dator, Webb färdigt för avresa medan klubborna är jordiga, skorna fulla av blött gräs som torkat och bananskalet ligger antagligen kvar i bagen. Vagnen har däremot ställts in för vintervila. Sen kommer man ju till det där med om man hinner byta om innan man skall ut på banan, hinner man fisa på hotellet och vilken tröja gäller. Jo, den har jag preppat och det blir:

  1. Gammel blå/svart tröja på torsdag
  2. Vit ny tröja på fredag
  3. Blå ny tröja på lördag

Golf is a game whose aim is to hit a very small ball into an even smaller hole, with weapons singularly ill-designed for the purpose.

Winston Churchill

Final i Loser Bracket

Under fredagens ligarunda kommer också finalen i Loser-Bracket att avgöras. Alltså de som åkte ur i första omgången av Double Elimination och sedan tagit en bakdörr till en final. Den kommer att avgöras mellan Micke Åberg och Stefan Källström.

Micke Åberg

Netto: 17 plp (2:a)
Brutto. 17 plp (4:a)

Stefan Källström

Netto: 44 plp (12:a)
Brutto: 38 plp (10:a)

På tal om att rösta, av de 6 som röstade på Bettingalternativen för Tysklandsresan så svarade 83% att det var ett väldigt bra alternativ och 17% att det var väldigt dåligt :-).

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *