Det börjar närma sig slutet på säsongen

Efter Tyskland gick man lite i ide och har ägnat dagarna åt att måla, bygga och bära kartonger, men nu är man på g igen. Som sagt var är tider bokade på Tylösand södra och det fanns planer på köra något gemensamt på kvällen. En gammaldags sedvanlig tillställning med lite avslut och prisutdelning för jubileumssäsongen. Är övertygad om att mer info kommer kring detta, det kanske det redan gjort 🙂

Lite priser är införskaffade. Göran fixar de sedvanliga brutto och nettopriserna samt birdie, öl, längsta och närmast. Arrangörerna kommer att välja två spännande hål för längsta och närmast. Stefan har införskaffat priser till lagtävling, DE, Korthålsligan, lite Tyskland mm. Det är naturligtvis trevligt om vi kan få till det med lite ytterligare priser, så kolla runt om ni hittar något vettigt att bidra med. Påminner om den sedvanliga julklappen också.

VEM HAR RÄTT FOKUS?

Sista rundan för året går alltså av stapeln på Tylösand södra den 15 oktober kl: 11:00. Det är placeringsbollar som gäller:

Avslutning Tylösand – 15 oktober fr. 11:00 – Birdieboys 2022

Förutom netto, brutto och närmast och längsta finns det fortfarande saker att spela om som korthålsligan, ölbollar, birdies eller varför inte bästa netto.

Sharing is caring!

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *